Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Albumok Létrehozása

Elephunk 

2003-ban állt talpra a Black Eyed Peas. Egy új énekesnő csatlakozott a bandához, Fergie, aki azelőtt a Wild Orchid nevű lánybandában énekelt. Gőzerővel dolgoztak az új albumon, ami még ebben az évben meg is jelent Elephunk néven. Az első kislemez, a Where Is The Love?, óriási siker volt. Pozitív hangvétele miatt a legtöbb rádió és zenetévé a műsorára tűzte és a közönség is kapkodta a lemezeiket. 2004-re a világ első számú hip-hop csapatává nőtték ki magukat, az Elephunk-ból több, mint 7 millió példány kelt el. A Where Is The Love? mellett még három dal hódított a slágerlistákon: Shut UpHey MamaLet's Get It Started.

 

Monkey Business 

2005 januárjában a csapat Budapesten adott koncertet telt ház előtt, ez év májusában pedig megjelent Monkey Business című albumuk, melyen olyan slágerek kaptak helyet, mint a Don't Phunk With My HeartDon't LieMy HumpsPump It. Nem meglepő, hogy világszerte több, mint 10 millió példányban fogyott a lemez. A csapat tagjai úgy döntöttek szólóban is bemutatkoznak. Fergie lemeze a The Dutchess2006 őszén jelent meg és nem kis sikert hozott az énekesnőnek. Will.I.Am-nek már két szólóalbuma is megjelent. A Lost Change 2001-ben és a Must B 21 2003-ban, ám az első amelyik megfelelő terjesztést kap a Songs About Girls, ami 2007-ben jelent meg. Ugyanebben az évben a Black Eyed Peas a Black Blue & You Tour keretében Magyarországon is adott egy fergeteges koncertet.

 

The Energy Never Dies 

Az Interscope hivatalosan is bejelentette, hogy az új lemez 2009 júniusában kerül a boltok polcaira. Jóval a megjelenés előtt két számrészlet szivárgott ki az albumról, az Imma Be, illetve a Rockin' the Beatz. Mindkét számot a Real Crystal Crew nevű német banda lopta el, és tette fel illegálisan az internetre. Később kiderült, hogy a Rockin the Beatz lesz a The E.N.D. első kislemez dala, amely végül a Boom Boom Pownevet kapta. A dal 12 hétig vezette az amerikai Billboard Hot 100 listáját. A második kislemez, a banda minden eddigi sikerét felülmúló I Gotta Feeling ugyanitt 14 hétig volt első, ezen kívül még több, mint 20 országban volt listavezető és az Egyesült Királyságban a legtöbb internetes letöltést is ez a dal tudhatja magáénak. A The E.N.D.-ről még 3 dal került be a listák élmezőnyébe. A Meet Me Halfway és a Rock That Body inkább Európában, míg az Imma be a tengerentúlon hódított.

 

The Beginning 

A csapat 2010 júniusában bejelentette, hogy készül az új album, melynek címe "The Beginning". A lemez 2010. november 30-án jelent meg. Az első kislemezes dal a "The Time (The Dirty Bit)", amit október 21-én töltött fel will.i.am a Dipdive profiljára.